Bize Ulaşın: 0 (212) 912 3244

1051 KALEKİM SERAMİK YAPIŞTIRMA HARCI

  • Anasayfa
  • 1051 KALEKİM SERAMİK YAPIŞTIRMA HARCI
  • 1051 KALEKİM SERAMİK YAPIŞTIRMA HARCI

1051 KALEKİM SERAMİK YAPIŞTIRMA HARCI

KULLANIM ALANI:

Seramik, mozaik, dekoratif tuğla, doğal taş, traverten gibi kaplama malzemelerinin yatay ve düşeyde, banyo, mutfak gibi ıslak hacimlerde, beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine uygulanmasında mükemmel sonuç verir. Mevcut seramik üzeri seramik yapıştırma uygulamalarından önce yüzey astarlanmalıdır.

ÜRÜN AÇIKLAMASI:

Kalekim 1051 Seramik Yapıştırma Harcı seramik, mozaik, dekoratif tuğla, doğal taş, traverten gibi kaplama malzemelerinin yatay ve düşeyde, banyo, mutfak gibi ıslak hacimlerde, beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine uygulanmasında mükemmel sonuç verir. Kalekim seramik yapıştırma harcı, mevcut seramik üzeri seramik yapıştırma uygulamalarından önce yüzey astarlanmalıdır.

Ürünün hacmi 25 kg’dir. Gri renkteki çimento esaslı seramik yapıştırma harcı Yüksek yapışma gücüne sahiptir. Yukarıdan aşağı seramik döşemeye uygundur.

Kayma yapmaz. Uzun çalışma süresi ile zaman ve işçilikten tasarruf sağlar.

Kolay taraklanabilir. Gri renkli toz görünümündedir. Açılmamış ambalajında muhafaza ederseniz raf ömrü 12 aydır. Çimento esaslı olduğundan tozunu solumayınız, cilde ve göze temas ettirmeyiniz. Belirtilen tüketim miktarı genel bir bilgidir. Uygulama koşulları ve yüzey özelliklerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Yüzey, yapışmayı önleyecek kalıntılardan arındırılmalıdır. Yüzeyin kürünü almış ve sağlam olmasına dikkat edilmelidir.